Regnjobbsommarfotboll


image130

Det regnar. Och inte är det lite heller! Men det gör inget, jag är glad att ha en ursäkt att slippa vara ute och göra somriga saker. Det är skönt att kunna sitta inne en hel dag och se på värdelösa repriser på TV, lyssna på musik och bara göra saker som man aldrig annars hinner göra. Till exempel så pyntar jag min nyinköpta feta spegel väldigt fin. Se bilden..
Den senaste veckan har jag bara gjort somriga saker. Jag har umgåtts med mr S dygnet runt och det känns verkligen skumt eftersom vi verkligen inte har "umgåtts" på ett helt år nästan, känns det som iaf. Jag gillar de! Vi har isolerat oss i söta röda stugor vid vattnet, solat, löst korsord, fiskat på det spegelblanka havet och spelat kort och rökt på verandan. Låter det inte mysigt såsäg. 
Men snart ska jag ta mig tillbaka till verkligheten. Jag har fått jobb!!! jag upprepar; 
Jag har fått jobb! Så nu är Malin inom IT-branchen. Hehe.. ska sitta och plåga som IT-support, och jag som inte kan något om datorer.. Äh,, det blir nog väldigt bra. Iaf när jag tänker på att mitt konto som oftare än oftast stått på under 0 de senaste månaderna så kommer det att bli väldigt väldigt bra!
Ikväll ska jag på fotbollsträning. Haha, ja. Jag ska göra en efterlängtad comeback.. hm. Eller aa jag ska se om jag orkar mer än uppvärmningen ikväll och fundera över hur jobbigt det kommer att vara att spela match imrgon. Så får man väl se. 

Sedan vill jag informera om att jag är enormt sugen på att göra något roligt. Något som kanske innebär att dricka sig jävligt full och dansa som en galning. Sååå.. come on. Utgång torsdag, fredag, lördag, söndag? någon? Det här är fan sista veckan på min semester!

El stockholmoo!



image111

    
   

image128

Rozkilde 2007


         
              

image98


                     

image92

                    

image97

                     

image90

RSS 2.0