Day 11

image513
image514image515

Jag och maxime ligger och snorar på rummet. Jag låter som en gammal strypt korp när jag pratar och vi borde nog ha på oss sånna där fina munnskydd som alla japaner spinger omkring med. Vi har käkat en massa snuskslisk och sett på scrubs och dregglat baciluskas medan de andra är på någon konstig bar som ska likna ett psyksjukhus, där man blir inlåst i olika celler och får åka rullstol och ja, jag vet inte vad. Imorgon blir det hursomhaver DISNEYLAND. Om jag ser Aladdin ska jag kyssa honom! Känns skumt att vi snart ska hem, börjar nästan känna sig lite hemmstadd här. Nu ska jag dränka mig i nässpray och hata mig själv för att jag blir sjuk, slå igång min chill spellista, mm.

day 6t-full

haaaaaaaaaaaaaaaaj. har aldtrig fyllebloggat. nu måste jag. Maxie fyllesnusar till och med. hon ska sluta nu. very inte ritkigt vad hon håller på med. jag har hicka och alla andra berättar hemlisar till vaeraanndra pga att jag jag klom med den brijanta idéen att vi skulle berätta något som höll oss hårt om hjärtat till varndra,. jag kom inte på något så jag fick bara höra en massa smaskens.. Kan ju självklart inte säga vad folk berättade men.. vi ska ut sen. kul? JA! jag drar med mig filmkameran ikväll känner jag. NICE>! HEJ,.. /IZA

image512


Tokyo day 5 - pink love

image509image510image511

Tokyo day 5

image508

Jaaahapp.. Nu är vi redan inne på dag 5 och jag vill aldrig åka hem. Vi har hunnit med hundratals affärer massa god mat, kareoke och igår drack vi drinkar och käkade på Park Hyatt, New york bar från självaste Lost in translation.  Inte dåliga grejer! Idag har Maxen köpt en väldans fin kamera och jag är avis! Kvällen bjuder på drinkar och troligtvis Red bar med japanmys där man käkar på golvet och allt är rött.. jag bjuder mami på en töntig bild, puss. Njut av snön där hemma, här är det soooliga dagar.

Rappin in tokyo

tokyo äis an city is aniananas lsiten fisen chiken klisten and im gonba chit you shut your mouth shut shut shutmamammaaaaaaaaaaaaaa majso yatayayayayaytatatatatatayataytayta can yoy plexa mata shutrta m utta chatta we cukkar chtatte in thje rqkka makka fakka in the prinbgles in the yaka maka come!

Nog för att jag skrev den för ett tag sen men.. aja.

Tokyo day one - under my umbrella lalalalelaelaaaa

Resan gick bra. Det regnar. Cobran var sämst. Ikväll ska vi ut. Tokyo jag tänker på dig.

........ och nu har vi försökt lägga upp en bild så ni skulle få se lite japaner. MEN det går inte. Jag kan beskriva den. Det är massa hus med massa reklam på och massa japaner och massa paraplyn. Ganska fin bild.

/Malin & Iza

Tokyo!

Jag äter chokladhjärtan från manpower och väntar ut de 11 minuterna jag har kvar att sitta på den här nerpruttade stolen innan jag är LEDIG I TVÅ VECKOR!!!!


var bara tvungen.... han dansar så vackert

Peter, 17år

Peter says: men du jag ska ju kanske på x3m nästa torsdag så jag tror det tar alla era laser discon haha ;)

m, says: no no, x3m har inte en suck jämfört med 5 våningars laserdisco med galna japaner

m, says: men hur ska du komma in på x3m?

Peter says: haha ja du jag har mina kontaker :P

m, says: perfekt

Peter says: ska dit och dansa satan ;)

m, says: haha låter bra!



Har skickat denna video till honom så han ska klara sig där ute. Det är inte alltid så lätt i 17års världen. Falsklegg, tintin-frillor, utköpning av cigg och 3,5or och allt vad det innebär. Men jag ska nog inte oroa mig, han har ju kontakter och verkar redan kunna dansa satan. Men änddååååå


080307

Hej jag är en tjej som var med om en pinsam grej.
Jag var på Statoil och tankade min bil,
men sen när jag skulle betala hade jag inga stil.
Jag fick lämna pant i form av mitt pass och komma tillbaka senare med lite kass.

/izedog reprezentA

onsdagenssss


kräka

Jag har gjort tomatsoppa idag. Vilket skämt! Till en början gick det bra, jag hade dock inte alla ingredienser så jag skippade typ häften och improviserade lite, men det brukar ju gå bra? Första helvettesgrejen var att när jag rev blomkål som for överallt, hur jag än bar mig åt flög det bara, i mitt ansikte, på golvet på plattorna.. ja i hela köket. Jag hade ingen bra kniv för löken så det tog seriöst tio minuter att hacka två lökar och tårarna bara rann!

Efter lite suck och stön gick det ett tag då allt flöt på, jag la ner allt i en kastrull och lämnade det för att börja koka. När jag gick tillbaka hade det såklart börjat sprättkoka så det var tomatfläckar ÖVERALLT! Det kanske inte låter som total katastrof, men....det var nära..det var faan nära..!! Sen skulle jag i alla fall mixa skiten och jag var sämst på att hälla över det till mixern, missade och fick på handen. Det var ju såklart svinvarmt så jag ryckte undan handen och spillde ännu mer.

Jag var så jäääävla arg.. jag visste inte var jag skulle göra av all ilska så jag tog ut det på vridknappen på mixern. Jag verkligen tryckte och vred det hårdaste jag kunde under total tystnad och ihop snurpt anusmun.. det hjälpte ju säkert jättemycket,

Jag lugnade ner mig lite och väntade på att det skulle mixas klart. Sen.....nu....nu ni... när jag öppnar mixern!! när jag öppnar mixerjäveln!! blir det nåt jävla tryck som släpper och jag får halva soppan i ansiktet!!! alltså....... kan du tänka dig hur det kändes? som en varm vitlöksdoftande jävla käftsmäll.!!! trots det varma stänket krystade jag ändå fram ett litet dödamiglångsamthärochnufniss...det var ju trots allt ganska kul. Jag har ingen aning om vart det gick snett.. ville soppan jävlas med mig för jag inte hade rätt ingredienser? Tycker mixern att det skulle vara lite kul att spy mig i ansiktet? Eller är jag bara allmänt sämst på att göra soppa..? Efter detta hällde jag, nästan skamset, upp soppan i en JÄTTEFUL skål.. jaha det var det,nu var det klart eller?.. blodig spya!! ... jag var jätteledsen och stod och tittade på min fula spysoppa ett tag.. och tog snyfftande upp en fin silversked och la i... det blev finare och jag blev aningen gladare... Jag blev dock positivt överraskad när jag smakade på mästerverket.. det var faktiskt ganska gott!




/ Iza

Tisdag den 4 mars -08, 3 ord: Oh my god!!!

image500

Dagen började som vilken annan dag som helst, upp kl 6 trött som vanlig och snoozade till halv 7 vilket jag absolut inte har tid med.
Jag skulle hämta min vän och vi skulle fara och jobba allt flöt väll på hyffsat tills jag insåg att jag var tvungen att tanka bilen, och alla med körkort vet vilken underlig känsla man får i kroppen varje gång bensinmätaren står på reserv!

 Halv 8 var jag framme på jobbet och satte igång, brr tänkte jag efter ett tag och kollade termometern... -10 visade den och jag blev alldeles stel och kände hur det kröp ner för ryggraden när jag tänkte på att jag skulle jobba ute hela dagen. Själva jobbandet gick för det mesta bra även fast det var den kallaste morgonen på året, huvva!

Äntligen lunch, jag gled hem till farmor och farfar och min käre farmor hade lagat ungstekt falukorv. Jag vet vad alla tänker typ blä men jag njöt av den goda men framförallt goda maten, drank en klunk kaffe sen bar det av ut i kylan igen.

Klockan 14.55 så sket sig allt... jag hittade inte min mobil och det är typ mitt allt! jag letade och letade i minst 45 minuter när jag äntligen hittade den. I BAKFICKAN PÅ MA PANTS! Jag fick spader och var tvungen att slå mig själv på benet upprepade gånger för att jag varit så puckad. Ökänt är ju att snusare ofta lägger saker i bakfickorna, iallafall vi bondigare.

Resan hemmåt började runt 4 och det gick galant men eftersom resten av dagen varit riktigt pissig så kände jag för att klä mig fint för att uppskatta mitt liv igen, ni vet vad jag menar. Ta på sig ett shysst plagg man verkligen gillar, fixa håret och danka av några shyssta poser. Så nu sitter jag här och skriver som dom flesta av mina kvällar brukar sluta, men att skriva betyder verkligen så mycket för mig att jag måste blogga och lätta mitt hjärta, speciellt efter en sån här dag. som sagt OH MY GOD!!!

/Olli

080304


full full ful

Berusad, onykter, drucken, lullig, lummig, lurvig, laddad, rund under fötterna, på pickalurven, mosig, dragen, bladig, på örat, på snusen, på kanelen, på lyset, på dojan, rusig, packad, påstruken, laddad, pirum, blaskig, slirig, sned, redlös, dyngrak, hänförd, yr, plakat, knall.....ja det finns visst många synonymer till full. Vissa som jag aldrig hört förut och vissa som jag inte alls förstår meningen med! Det här är många men jag tror det finns fler och jag är övertygad om att jag var allt gånger hundra i fredags. Jag hade kul..tror jag.. det är roligare så här nån dag efter...då ångesten börjat smyga iväg och man kan njuta av alla underbara bildbevis på att man varit full som ett kast-ull....ehe.. Jag och Maxime är i alla fall nu två nya synonymer till ordet full... vi var mest knall så att säga.--


image489
Hänförd?


mosig? / lurvig? / blaskig? / bladig?


image494
Sned!




image496
Drucken?



laddad? / på kanelen? / rusig?


image495
Knall !



/ Iza

RSS 2.0