daft punk


We are human, aaafter all

image202

Ikväll is theeeee night! Jag är taggad.. jag behöver lite roligheter! känns som jag bor här, fastväxt i en oskön, blå datastol. Surplar 10 liter bubbelvatten och stirrar med mitt svettiga, finniga ansikte på en datorskärm. Mysigt.
Ikväll blir det Shape up på Plaza. Jag räknar minuterna.. 22.15.

Alla verkar vilja se mitt nya vackra körkort. Igår fick jag visa det inte mindre än 4 gånger!
En gång på bussen till jobbet, biljettkontroll?! det händer ju aldrig egentligen. En gång i en affär när jag köpte en fin vacker sidenklänning. En gång när jag åkte bussen hem ?!! biljettkontroll igen! det händer ju verkligen aldrig att det är busskontroll 2 gånger på en dag! En när jag skulle köpa snus, han i kassan drev tillochmed med mig och sa, njaa det här är inte du, och jag började Men joo asså.. jo det är jag.. eheeh.. sen började han skratta och sa att jag var snyggare i verkligheten.    .....

Dimman!

Sweeet

Åh jag fick ett godnatt sms av mormor ikväll. Hon är världens sötaste. Barbro heter hon och är en gammal mattant  som älskar att göda sina feta små barnbarn. Jag vet vad jag kommer få av henne i julklapp för hon tycker det är så spännanade att ha en överaskning att hon bara måste berätta.  Hon hatar katter och älskar haloween då hon även får chansen att göda andra barn som kommer och knackar på.  Så ni vet...



nattiiii


Härliga måndag!

Jag har just surplat i mig dagens första kopp sliskigt automatkaffe
och en grön, sträv banan. Lyssnar på Jose Gonzalez - In our nature
och känner att. Ja. det är bra. Livet är allt bra fint ändå.
image198

Maxime har lovat att förgylla min vardag med lite maxieglamour och snart är det jul och jag är helt kåt på alla fina presentpapper och snören och julgransbollar och... jag vill nästan slå på en julsång med carola och käka lite pepparkakor.

Igår var det söndag. Match, guitarhero, råttatouille, fnitter. S.

M

46

Jag är arg. Arg arg arg.

1o saker som gjort att denna vecka varit den sämsta på länge:

- jag försov mig ännu en gång denna vecka
- någon, någon någon som jag nästan vet vem det är snackar bajs
- en annan någon gör mig helt glad i själen och det ska denna någon inte göra
- jag får ingen massagetid trots att jag ringt tusen gånger
- skorna jag hade spanat in var slut när jag väl hade tjatat till mig pengar från mamma
- en annan någon, troligen en student-timmis hade snott mitt nya tangentbort på jobbet
- kom till matchen på lördagen när den i själva verket var på söndagen!
- mitt cykellås fryser och jag får stå och slita i år och dar
- jag har överfört 1650 spänn till fel konto, så jag måste gå och fixa det på banken

Plus tusen andra grejer som jag inte vågar räkna upp som jag håller på spricka och explodera av! Jag fattar inte att jag ska vara så känslig och mesig. Jag vet inte vart det har tagi vägen, jag är ju en biatch! iaf innerst inne.. och oftast så visar jag att jag är arg. Men nu går jag bara omkring och stör mig på allt och alla och ler sådär töntigt. Jag hatar de, hihihih fniss fniss. bög

MEN. Det finns en sak som har varit bra. Jag har äntligen tagit det där jäkla kortet som är råsa och visar att man har tillstånd att köra bil! Det är skönt. Jag iof fått agera taxi en hel del men det är bra.. då har jag som gjort bort de litegran, så jag kan leva rövare. Och känna mig lite snäll. Snart är det jul.

pus. m

In and out

image194image195image196image197

Disgusting... yeah. Jag gjorde typ dom här bilderna i 2an när vi skulle beskriva en dröm. Jag vet vad jag menade med dom nu. Det känns exakt som att något vill ut ur en. Att det finns en annan i ens kropps som inte vill vara i den längre. Nej jag är inget psykfall.

_________________________________________________________________________________________

Jag tror jag ska sattsa på att bli med kille, eller kanske tjej. Nu ligger disa i sitt söta minirum med någon spinkig, lockhårig datanörd och Lisa i sitt stora master bedroom, med en blond söt taxichaufför. Och här ligger jag i mitt mellanstora mediumrum med min dator. jahappppp... Men om jag säger såhär.. deras sällskap kan inte spela vacker musik, fungera som universums uppslagsverk eller roa med roliga klipp eller göra så de får kontakt med omvärlden. Det kan mitt sällskap. Sådeså... Men om jag blir med kille.. undrar om han kommer födas ur min rygg?!

Hur som haver,, jag hade planerat in en vit helg även denna helg. Men som vanligt finns det saker som lockar mycket mer än att sitta hemma och uggla framför en film. Typ att fara på ngn kool klubb på rött. Och kanske dricka en del vin på "mys"kvällen imorgon.
Brus brus bruuus, fset!


Godnatt. Ring mig på 0770-777000 imorgon kl 8. I´ll be there at your service


M

Ge mig zebratightz!

image193


puss

image192

Tröttheten smyger liksom sig aldrig på. Nu är kl 2. Det är trollens timme.. tror inte alla vet om de. Men så är det. Alla vet ju att 00.00 är spöktimmen.. när jag var liten och aldrig kunde sova så kom min mamma på hemskare och hemskare saker varje heltimme. Typ kl 1.. då var det hexornas timme.. klockan 2 var hon less på att jag låg och tjattrade om dittan och dattan och aldrig somnade, så sa hon att det var trollens timme. Jag var sjukt rädd för troll. Tror det var för att jag hade sett Trolltyg i tomteskogen. Tror inte det var en så bra taktik dock.. skrämma en unge till söms.

Nu dör min dator snart.. Maxime skrev nyss om hur många som läste hennes blogg. Jag förstår inte varför 37 personer varit inne och läst den här skiten. haha.. men ja. Puss godnatt från maxen olli och eric.


Då var det söndag igen


Idag har jag pimpat lägenheten. Nu är den
ren och fin. Jag hatar söndagar mer än allt
annat. En hel jäkla vecka framför sig igen.

     

Whatever it is it's just a mystery

image185

Igår snöade det. Igår hade jag håliga sommarskor. Slask, blåst och kyla. Varför i hela fridens
namn bor man här! Ska det inte bokas in en veckas sol och drink semester snart?

Jag gillar inte alla funderingar som springer runt i min hjärna och bara jävlas.
Det bästa vore nog att vara helt hjärndöd. Nä, ett sånt där glatt mongo skulle jag vilja vara.
Gårdagskvällen var kung. Ronja var full och fin. Ölen billig och sällskapet bra.
Idag har jag varit i kyrkan på minnesgudstjänst. En tjej spelade cello. Det var vacker. Jag
saknar morfar väldigt mycket.
Iza! uppdatera med lite finlandsbilder. Det är en order!

Razorlight -  I can't stop this feeling I've got

image186

RSS 2.0