Jag slår tillochmed hårda mellanslag när jag skriver.

Klick, klick, klick, klick, klick klick klickklick, klickeliklick. Det är tyst och skönt på tredje våningen. Jag är förkyld som aldrig förr och min lillhals orkar nästan inte släppa in tillräckligt med luft. Undrar om det är förkylningen eller nått annat som kväver mig...

Egentligen vill jag inte alls sitta här och vara fejktrevlig, egentligen vill jag ha min semester nu nu nu och vara i Stockholm och mysa med Disan, klappa Ianlurvhår och shoppa loss på de småören som rammlat in på kontot idag, som ska kalla sig lön. Sen så skulle jag vilja mosa sönder en festival med strålande sol och sen flytta till värmen och bo i en hydda och aldrig göra annat än bada, dricka öl och ha som only assignment att hitta skönaste ställningen i en hängmatta. Ungefär. Living the dream, in my dreams..



Stressig torsdag?!

Igår kväll innan jag gick och la mig skrev jag en lång lista på allt jag skulle göra idag. Den var inte överdrivet lång men ändå...lång. Jag ville aldrig vakna upp dagen efter,
 orkade inte med allt skit.

- Nu har torsdagen gått.. jag förstår inte vad som hände. Jag somnade när jag kom hem från jobbet.. kl fyra. sov till åtta..hann göra två punkter från min lista.. ja.. jag fattar ingeting... aja. antar att det blir en lika stressig fredag! gonatt!


- Jag hann i alla fall baka en kladdkaka till mysafton på norrbyskär imorgon! heja mig

Hultan

SÅ JÄVLA KUNG! Hultsfred var underbart. Vädret svek inte och allt var bara....SUPER. 



- Ronja var gladare än såhär.. hon är bara för cool för att visa det på kort.

Ticket to fly

Någon som vill köpa en 3dagars biljett till Hulten till ett rabatterat pris? Kan köpas på plats eller att jag skickar.
Och neeej jag ska inte sälja min. Iza och Ronja jag sviker er inte ;)

w

"litet dubbelv som i wiskey"


pang bom bäm bergochdalbana

Vilken räzerhelg! Fredag och vi firade världens bästa blondie med tjejmiddag och vidare till Knasen. Som ägdesönder med laser, rök, mycket folk, såpbubblor, billig alkohol, lazersticks, ögonmasker, badbollar och ballonger och fyfan va bra uppstyrt, kredddds! Vi ba dansa och vi ba wåw! Ni ser ju alla vackra bilder här nedan.

Dock så tror jag att jag kände alla känslor man kan känna under den här kvällen, exakt alla sinnesstämmningar man kan ha, och det var fan jobbigt. Det var knas knas! Men till största delen kul kul!


 


Max kör underbettet jag ba pussss



Bredbandsbolaget bjöd till fest igår. Det var inte nådigt! det var verkligen företagsfest kryddat med en hel del action! Kunde bero på ett antal skottkärror med alkohol, jepp.

Jag blir förvånad av människor, jag blir förvånad av mig själv. Och framförallt har jag väldigt lite förståelse. Jag blir förvånad av människor. Människa. Män ni skaaaaaa.


Just nu känner jag verkligen inte för att jobba, det kliar på hela min kropp och badtunnevatten is not the shit.


Goknas





- godnatt

Gud är med mig, trots allt.

Igår hatatde jag allt och alla. Jag höll på att döda söta fina iza i aggressionsutbrott pga att mitt nya ritbord inte fungerar och att mitt jobb sög! Jag var helt stenseriös i att jag skulle kasta ut ritplattan genom fönstret och säga upp mig imorgon, sedan ta morgonflyget till sthlm och en sista minuten. Jag låg säkert en timme i sängen och var så arg att ögonen blev röda. Sedan sov(de! heeh ) jag 10 timmar och gud är med mig. Ikväll får jag hjälp med ritplattan och jag har fått skattepengarna. Jag var som helt inställd på att leva på 500 kronor resten av månaden.



5745,33 kronor på kontot. en spyende stefan i telefonluren och ian som bjöd på marängsviss gör min dag! men fortfarande, någon som erbjuder ett sommarjobb?


Strålande sol på hultan

Två tält har redan anlänt till campingen och den här väderprognosen låter inte dålig!! Oh jag tror jag ska göra en spellista och hitta taggen.

image573
07 bjöd på lite regn, men vi var glada ändå..

TORSDAG 5/6

Soligt väder och uppehåll, svag sydostlig vind men det är nog bara skönt i hettan. Temperaturen blir +22 till +25 grader till och med in på sena kvällen. Hyggligt nice i största allmänhet.


FREDAG 6/6

Soligt och uppehåll. Klarblå himmel och strålande sol. Vinden blir svag från syd och det kommer bli helt sanslöst varmt - någonstans mellan +26 till +28 grader.

  

LÖRDAG 7/6

Det blir nästan helt soligt väder och uppehåll. Temperaturen blir +26 till +30 grader. Galet varmt och nästan ingen vind. Glassväder för hela slanten


Eagle vs Shark

image572

Så sjuuukt bra film! Igår hade jag en sån söndag som man alltid vill ha!

RSS 2.0