Sundsvall

image176



Nu sitter jag nybadad och trött i vår vackra blåblommiga soffa. Typ 3000 kroner fattigare och.. mm säkert några erfarenheter rikare. Vi drack vin och myste på hotellet, åkte lemmo. sjöng "Om du vill bli min fru" (!!!) på en kareokebar, vittnade ett "slagsmål", köpte massa skit på IKEA, blev väldigt arg på hela IKEAgrejen, åkte bil och nu har vi nyss avnjutit en god tacosmiddag.

Jag funderar starkt på att bli kriminell. Jag ska råna och mörda. Sedan bli rik. Kanske...

Home sweet home

image175

Imrogon är jag ledig. Så jääävla skönt! Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, söndag, måndag, tisdag, ondag har jag stått ut. Nu är det äntligen över. Sitter i Hörne och myser. Allt känns väldigt skumt när man kommer hem till hemmet med stort H och det inte finns en enda av sina egna prylar utspridda någonstans. Mitt rum ser verkligen inte alls ut som det ska göra (dvs så som bilden visar) utan det är jättelite grejer och en bäddad säng med en finnig 16årig kille som sitter där inne. Jag saknar mitt rum och all mammamat litegran måste jag erkänna. Särskilt när jag kom hit efter träningen och jag öppnade kylskåpet och kunde välja mellan typ 7 olika pålägg.

Men i helgen bär det av till Sundsvall. Det blir roadtrip. Det blir hotell. Det blir öl. Det blir relaxavdelning. Det blir hotellfrukost. Det blir Monki. Det blir IKEA. Det blir väldigt bra helt enkelt. Skönt att göra ngt annat än att virra runt som en full höna i umeås spännande nattliv för en helgs skull. Även lagfest på lördag. Mmm.

pömpöm . malin

"Jag är hög på livet"

Ett väldigt bra citat från gårdagskvällen. Just nu är jag väldigt ohög på livet. Jag är sämst. Jag tog ledigt idag för att spela match i övik. Och vad gör jag, jag försover mig! missar bussen och en får en skrikande mamma och besviken trännare i luren. Bra jobbat Malin, mycket bra. Fy fan... men nu är jag ledig hela dagen, ska ligga här och ruttna. Kanske hasar mig ner till ica för något ätbart. Är sugen på avocado eller groddar.

Och vad hände igår?
image172

Kanelbullens dag

image170


image171

Igår var det kanelbullens dag. Disa, Johannes och Hannes var inte sena att styra upp. Så det blev bullar och mjölk på b2. Inte dåligt

RSS 2.0