naaaaw


image157
image158

Tänk dig; smockat med folk, lagom alkoholhalt i kroppen, mysigt svettig, dansandes, uffie swinging it on stage.
Det hade varit nått! Men jag har det inte så pjåkigt, sitter och äter apelsin, surfar runt och lyssnar på Maximes webbradio (tack max du förgyller min dötid på b2) sedan så rullar det in 130 kr/h också.

Ma the agressiongirl

Jag är helt klart förvånad! det är helt sjukt vad folk blir galna över att inte ha internet. Jag menar, vem fan ringer supporten 08.01 på en jävla lördagsmorgon?! Dom ligger och pressar tills vi öppnar för att höra att de får avvakta ytterligare några dagar innan driftfelet är åtgärdat, fast dom redan vet om att det ska ta några dagar till. Jäkla galningar.. Datanördar.

Igår var jag på IKEA. Jag vill ha allt. Men jag köpte bara ett durkslag, en klocka och en vacker blå pläd. Min bror däremot shoppade loss som en galning till sin nya lgh. Jag är avundsjuk, ja. Vem vill inte ha den här snygga soffan hemma...
image156
På toppen av allt så fick jag ett sms av Disa där det stod att vi fått lägenheten.. Världens bästa lägenhet. Mellan draggen och stan, 110 kvm, 4 rum & kök, 2 badrum, badkar, klädkammare, balkong, tvättmaskin! MEN ett litet problem bara.. Lisa måste ha en fast inkomst i 6 månader frammåt. Jävla bög bostaden! vad vill dom, vi är fattiga och värdelösa ungdommar,, men vi vill ju ändå ha en cool lägenhet. Fattar dom inte de lixom?! mm. Men det kanske ordnar sig. Det spritter i kroppen, På måndag får vi veta om vi får den!
Tänk att jag gick omkring på IKEA och tänkte; åh, den där skulle vi haft i lägenheten, mm, hoppas vi får den, åh den där bokhyllan skulle va perfekt att ha.. hmmm.. mm. Ge mig en lägenhet. Jag blir galen.

Jag har upptäckt att det bara är jag som skriver på denna väldigt intressanta blogg.. var är iz, i maiz? kanske ska göra en egen blogg som heter Ma the agressiongirl, där jag kan klaga på allt jag vill klaga på. Jag vet inte varför men jag har mycket aggrisioner mot folk. Jag känner bara hat. Kanske ska testa att käka lite pepparkakor så jag blir snäll. Fast idag har jag varit väldigt snäll mot S, han fyller nämligen 23 år och när någon fyller år så har man ju som inga altenativ, man måste bara vara snäll och rar. Jag hade gjort massor med paket (iof så innehöll en ganska stor del av dom hans egna grejer som han glömt hos mig, men jag tror han blev glad över att få tillbaks dom) som jag ställde i köket tillsammans med blåbärskaka och mjölk. Han blev väldarns glad när han vaknade :)

Nu ska jag fortsätta prata med arg människor som inte kan använda sitt dyrbara internet. Jippi. Disa, Julia.. kom och stöka ner på mitt skrivbord eller nått.

peace

2


Fredag
    
    

Lördag
image154

Assymetrisk överföring, linjebredd, frekvensband ?!?!!


Öööh. Idag skrev jag kontrakt. Heltid på Bredbandsbolaget tills i jul. När jag kom upp til kontoret fick jag gå in och sätta mig i ett stort konferansrum där en liten turk sitter med en kaffekopp i handen. Rummet är fyllt av tysthet.

Killen säger; jahapp...
Jag säger; ja.........
Killen säger: Så hur länge har du jobbat med datorer?
Jag säger; ehe.. mm asså jag har inte gjort de.. eller.. aa jag har nyss tagit studenten...
Killen tittat på mig som att jag är dum i huvet och säger; mhm..
Jag säger; själv då?
Killen; Ja,, jag har programerat åt onoff och sen har jag jobbat några år åt spix.. (blabla nått) några år och.... blabla

Efter detta blir rummet sjukt tyst igen och jag sörplar lite ur min kopp. Det kommer in en till kille som ser ut att ha ägnat 3 år på John bauergymnasiet.. en till likadan kille.. och en till. Sedan en lite äldre kille, och två som verkar vara rätt normala. Nu sitter vi där, 8 personer i ett knäpptyst rum och sörplar ur kaffemuggarna. Turkkillen säger.. jaha.. är det någon som har arbetat med datorer innan? och alla börjar mummla lite sedan drar han några meningar om prosessorer, assymetrisk överföring, linjebredd, frekvensband och jag sitter där som ett fån och dom andra nickar lite instämmande mot honom. Vad fan gör jag här?!
Men efter att två tjejer kommer in i rummet och börjar babbla om lön, semester och gratis gymkort så börjar jag slappna av. När själva kontraktet ska skrivas försvinner några ur rummet och jag sitter kvar med tre av killarna.. som också dom tyckte att den där turkkillen verkade sjukt överseriös och att dom egentligen inte heller kunde så mkt,, dom hade ju nyss tagit studenter från John bauer där man inte gör ett piss utan mestadels spelar harpan och dricker dr pepper typ.

Såååå.. det blir nog inte så dumt det här ändå.. jag menar hur svårt kan det vara. Att säga till mammor att dom ska starta om modemet eller helt enekelt bara koppla dom vidare till någon annan. - Var god dröj, du kopplas vidare. Kommer att vara min standars replik tror jag.

Lite bilder från vimmelfotograf Johanna i onsdags..

.. okej, vissa var onyktrare än andra..

Nu ska jag äta köttsoppa och tagga för kvällens festligheter! heyooo,, bobobom!

/ m,

RSS 2.0