Dan före kabooom

Jag missade bussen till nyårshandlingen idag. Det gör inget. Har målat blommor och druckit the i sängen i väntan på att jag ska få använda datorn. Nu ska jag redigera/kolla igenom 1085 bilder från Thai.
Igår fick jag se en kåta tatueras in. Fint!

piip

Mitt simkort har tydligen blivit inaktivt eftersom det inte använts på tre månader. Hah!
Jag har ingen dator och ingen mobil. Jag skulle nästan.. egentligen, föredra att ha det så.
Inget datum, ingen tid, ingen dag. Jag hatar Umeå. Någon som har ett förslag...

m,

The Endddddd

Är inne på femte timmen pa Arlanda. Svärdommar för hur kallt det är här! och för att börja tänka och.. magen är sur. Jag med. Jag ska äta julbord hos mormor, det är iallafalll bra.


Goda julen i Bangkok

Jag badade pool, flog flygplan, satt tusen ar i en taxi, kakade anka pa State tower, spanade! in Bed, satt pa Manchester United supportbar och hittade verkligen!!! inte hem. Inte riktigt som vanligt. Riktigt bra!

"Apa apa simma bada"



Idag har vi paddlat kanot och matat apor ur handen.





Omts omts omts





4irad, biljard, minnesbabbel, utmaningar, sliskdrinkar. Efterfest ett med
dans och orakneliga Breezers. Efterfest tva i poolen med shots och engelsmann.
JAG ALSKAR DET HAR!


Hej...



Aou Nang. Forsta middagen. Vi ger var bestallning till den thailandska servitoren pa knakig engelska. Hon svarar pa svenska. Vander absolut inte pa huvudet nar man hor svensktalande vid bordet eller solstolen bredvid. Det ar ju som en plusgrej att kunna "disskutera" pa svenska om allt och inget. Sprutdiar]e och fula frisyrer.
Det kryllar! av foppaskor i alla dess farger. Det forstor som lite av charmen. Men aja.. vad hade jag vantat mig. Thai to the land.

smutsiga, oppnade, tomda, RENA porer

Att stryka handen pa siden... eller ett sant dar hypermjukt gosidjur. Som att klappa pa min hud. Jag ar helt skinande renochlen! Jag alskar ju som sant dar med massage och spa. Att befinna sig i ett land dar det bara kryllar av denna vara ar helt javla underbart!

RSS 2.0