neeeew year

Jag har tappat bort mitt guldglittrande nagellack som jag köpte enkomt till ikväll. fuck
Jag känner taggen... snart.

image331
2006 nyår i hemavan


AnnandagenPlazaShapeUp

image324

image326

image327

image328

image329

Rött

image330

image316


Solen sken och fåglarna kvittrade

Idag försov jag mig igen. Och idag träffade jag den sura lapplisan med mustasch igen. När jag kom till parkeringen fungerade inte automaten så jag sket i att lägga i någon lapp utan sprang upp till jobbet direkt. Tänkte att jag får fixa det där på rasten. När jag tittar ut genom fönstret ser jag att han står vid min bil och skriver en lappjäkel. Jag kutar ner och försöker förklara att jag bara skulle gå och hämta plånkizen på jobbet. Han var helt arg och stenåhrd och sa att jag redan stått där en kvart. Jag går med lessamma steg mot automaten och han sätter sig i bilen för att fara. Efter ett tag ropar han genom fönstret:

Lisan "Vad gör du? du behöver inte betala"
Jag "men vadå, jag ska ju stå här hela dan, ska jag inte betala då?"
Han vinkar att jag ska komma till bilen.
Lisan "Jag makulerar den här"
Jag "va?"
Lisan "ja, jag tar bort den, raderar"
Jag "Åh, men va? oj, fan va snällt"
Lisan "hehe, ja, men du var ju så söt. God jul och trevlig fortsättning"


Sen far han. Min hjälte i mustasch. Jag har en fling med lapplisan. Yes. Bra att vara söt om man tjänar 450 spänn på de! väldigt bra.

Förövrigt så är jag less på alla varelser av typen människor just nu. Man ska bara hålla på anpassa sig hit och dit och det verkar alltid bli fel ändå. Jag orkaaaaaaaaaar inte bry mig om någon. Jag vill stänga in mig i en grotta och ligga i ide tills det blir sommar och alla blir happy-summer-icecream-in-my-hand-people.

Jul jul, ståååårlande jul

Ahapp, då var det avklarat. Maten, kalle, paketen, tjatet, tomten osv osv.. nu jobbar jag. Om det är någon fler som undrar så står wep-nyckeln UNDER MODEMET.

Hos familjen Hedlund var inte allt som det brukar vara den 24 december. Som vanligt så klagade pappa på att jag har "tappat bort" alla julskivor med Carola. Peter frågar vad allt på julbordet är och vill veta exakt vilka ingredienser det är för att han ska våga stoppa in det i käften, och det slutade med att han åt prinskorv, potatis och ketchup. Mormor älskar piff och puff och skrattar under hela det inslaget. Mamma försöker hålla stämmningen uppe och om det blir tjaffs över nått blir hon helt överglad och försöker prata om nått annat. Jag blir uttråkad och håller på somna 15 gånger efter att jag slängt i mig så mycket julmat att jag dör.

Det som var anorlunda var att pappa försökte supa ner mig på alla olika snappsar och likörer (nu när jag inte bor hemma och äger ett körkort anses jag tydligen som vuxen). Det fanns ingen barnglögg = peter som bara är ynka 16år fick bli utan glögg eller klaga på starkvinsglöggen som smakade sur trasa! Morfar saknades. Kisse fick ingen rosett. Vi slapp spela nått töntigt sällskapsspel (eftersom peter fick guitar hero). Jag och S for på en spännande utflykt. Pappa klädde ut sig till tomte för att få kramar. Pappa hade två tomteluvor eftersom att han rest ända från nordpolen där det är kallt och man måste köra den trendiga lager-på-lager grejen för att inte frysa öronen av sig.

Mm.. anarrs så. Jag fick bra julklappar eftersom att jag skrivit en vädligt detaljerad önskelista. Jag fattar inte varför alla människor inte kan göra så. Då får man det man vill ha och folk slipper springa okring som galningar för att hitta på ntt kul. Min tavla till björn var nog den bästa julklappen jag bjöd på, eller kanske de turkosa potatis-skrubb handskarna som mormor blev överlycklig över och sa; dom här kan jag ju tillochmed ha när jag ska till stan. Det är ett bra betyg från mormor.

 Sjukt vad julen är överhypad. Okej, det är mysigt och stämmning och lite småkul att umgås med familjen litegran. Men vafan.. det är ingen snö. Inget som riktigt stråååålar.

_______________________________________________________________________________________

Fina bilder Izen, jag fick också uppdraget att duka. Lägger upp bilder på det sen. Då kan vi kolla vem som gjorde snyggast ehe aha ahaa.aaa...:)

Jul hos familjen Boëthius



Godmorgon Iza

image306

Mormor, Ludwig & Helene klär julgranen




Jag gjorde finfint på både matbordet och MATbordet


image311

Min fina dukning



Sen kom tomten och gav mig en kniv, jag blev glad för mördarkniven och fick röda ögon

image315

God Jul!!

Duu

".. ja vad ska man säga,
som en bajskorv som inte går att spola ner.
Som bara flyter upp hela tiden."


erik, smala sussie

sjukdom

Nu är både Disa och Maxime sjuka och ligger och hostar och baciluskar ner hela lägenheten. Jag vill inte bli sjuk. Jag kan inte bli sjuk. Sen måste jag bara få uttrycka min ilska. Kan människor förstå att saker går sönder?! folk förstår att bilar kan gå sönder, brödrostar och glödlampor kan också gå sönder. Men inte vissa andra saker.... gaaaah

Kafé Anno 19/12

image286







image287






image293







image299



image300



image301

peppar peppar peppar



 


Jag tycker också pepparkvällen var mysig! Och fin blev borgen... synd att inte du kunde vara med Maxime, du gillar pepparkaksborgar! hohoh ihhihihhoho

image281

Malin, om du undrar var den andra vakten är så är han nedanför tjejen i tornet och sjunger (sen ska han klättra upp i håret!! lurigt)... ollis farfar ville att jag skulle göra lite blod på vapnet och ställa honom där! mhmmmm

Göööör... två öron.

Ikväll begav vi oss ut i vildmarken. Vi tog våra små styltor och styrde väg mot järnäs klubb där de hade styrt upp julmys. Skinka & senap. Julgröt med mandel. Pepparkaksdeg och vackra jultoner. yeheeej. Vi byggde en borg....

     

... som hade en skatt som ett monster vaktade.

image273

Jag tänkte bjuda på en sliskig helgsammanfattning. Hiiiiiigh five!

image266

Jag började tagga redan på fredagsmorgonen. Jag såg ingen annan utväg med 2 timmars sömn i bagaget.  Sprang ner till Hemköp och köpte 3 powerkings, snus, snickers och cigg.  Surplade minst 10 koppar kaffe innan de 9 lååååånga arbetstimmarna hade räknats ner. Det var 358 minusgrader ute och min alkohol för kvällen försvann och jag blev arg på Ian och skrek nästan åt en unge som satte sig vid mig på bussen då han armbågade mig när han skulle svara i telefon. Behåll lugnet malin, det kommer bli en jävligt rolig kväll ikväll, det är fredag, inte vara arg. Ungefär. Kom hem och skrek och väsnades lite. Försökte få i Disa några shottar men slängde i mig dom i ett svep innan vi drog till Peter.
Hos peter möttes vi av några grappar, jag drack vin och sedan bar det av till exemet. Skate/snowboard filmen var grym, vi dansade till aqua sen drog vi. Jag var hemma innan 12slaget. Skum dag och minst sagt skum natt. Iza och Atti var lite svettiga och snygga.

Lördagen var seeeeeg. Jag sommnade och vaknade 23.30. Såg några heroes, åt chilinötter och drack fruktsoda. Fick en rolig besökare och var vaken hela natten. Söndagen var en söndag och det börjar bli lite av en tradition. Att söndagar är söndagar och jag hänger med  s.


Jag har varit lite filosofisk i helgen. Tänkt massa på vad man ser fram emot. Egentligen ser jag inte fram emot nått alls just nu och det suger. Veckorna går som vanlgt sjukt sakta och det enda man tänker på är helg och slippa jobba. När helgen väl kommer ska det hittas på roligheter.. Jag börjar tvivla på att roligheterna är så roliga. Disa vad hände med våra projekt? film, musik, klädgrejen. cooooome on. Styr upp du. Det är ju du som styr upp du vet. Sedan så har jag tänkt på julklappar, pengar och fina färger. typ.  Och kärlek och så. Och att jag har tappat minnet, jag har tänk på vart jag har tappat de och att det är sjukt jävla störande.

Highhhfive. m



-

image265

Jag hade velat att lucia skulle varit idag. Så någon velat vaka med mig.
Jag dricker lite oboy. Man blir lite yr av den här bilden. Izee.. det skulle va kul att köra lite studio38.
Imorgon.. eller aa ikväll ska jag på x3m. Deni.  Nytt försök...

Lucia

image261

Jag har sovit 10 timmar inatt. Väldigt bra. Väldigt skönt. Känner mig som en människa. I vanliga fall känner jag mig som en arg struts som springer omkring och pickar på folk i skallen och är arg och ful. Ungefär.

Idag när jag och Disen satt på bussen pratade vi om att det var tråkigt att man inte får se nått luciatåg längre. Sedan gick vi på station och käkade lunch. Där stod några små plågade barn och sjöng väldigt fult. Sedan så gick våra teamledare ett vackert luciatåg här på jobbet. Vi har även fått glögg, lussebullar och skumtomtat och det står tända ljus i fikarummet.
Bra dag bra dag.

En kvarglömd bild som jag har hittat på bussen

http://www.bahnhof.se/wb175024/En%20Kvarglomd%20Bild%20pa%20Bussen%20som%20jag%20har%20hittat.htm

Här kommer en sida om super viktiga tecken som jag använder

Bokstäverna i dessa Tecknen som jag använder kommer jag att förklara för er där ute, så att det inte uppstår ett missförstånd

"THE"=Ju "REAL"=Sanning"DEAL"=Överenskommelse

Dessa Specialord använder jag till min Super Store Idol Christer Sjögren den riktige.

Sidan är skapad av Karl-Olov Nordin

http://kallenordin.cybersite.se/


00.15

image255

Disa fyllde 19 idag. Vi fikade bananchokladmuffins och någon slags tryffelchokladtårta. Mm
Vi började prata om pengar resor och vad man ska göra av sitt liv. Oh, jag får smått panik.
Så mycket pengar som kommer gå, så roligt man kommer ha, så mycker saker man måste
hinna med.. nu måste jag smida en plan. Här är en gammal bild på en glad lisa.

Bakis......

Jag har ALDRIG varit så bakfull som jag vari söndags. Det är först idag (tisdag) som jag känner att min hjärna börjar fungera att jag kan börja tänka igen... börja tänka på lördagen.. FAN va kul det var!! Det är så synd bara att det går så förbannat snabbt när man är onykter.. Tiden springer förbi mig, tiden är snabbare än vad jag är.. tiden tänker snabbare än mig!!!! uuuuähähhä jag tror att det måsta vara därför man får minnesluckor.. för att tiden har sprungit iväg! minnesluckorna är riktiga luckor... de luckor man behöver hoppa över för att komma ikapp den snabba tiden....oj.... nu kom jag ju på något! Och ju mer onykter = tiden går snabbare = fler luckor att hoppa över för att komma ikapp!!! alltså mer minnesluckor!!
Jag hade kul med maxime, jag lånade pengar av maxime, jag dansade med maxime, jag kissade på dubbeltoa med maxime!!! jag älskar maixme!! synd att jag lurades om att jag ville ha efterfest!!! jag vet inte varför jag gjorde så, när jag kom ut genom dörren gick mina ben bara hem.. även fast jag ville på efterfest... Benen.....mina ben...... dom är riktiga tjurar dom..

Festernas fest

Disa är på festernas fest. Alltså Nobelfesten.
Hon sitter mittemot Carina Berg!!


image252

Jag supportade nyss en kändis. hiiiiiiiihi
Jag la på min bästa serviceröst.

Kvinna från Magdala

Malin är ett egennamn och kvinnonamn och en nordisk form av det hebreiska namnet Magdalena, som betyder "kvinna från Magdala". Malin var ett av 1970- och 1980-talens största modenamn. Populariteten tog fart när filmerna om Saltkråkan visades för första gången i svensk TV och fortsatte sedan att öka under lång tid. 31 december 2005 fanns det totalt 48 255 personer i Sverige med namnet, varav 40 678 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 344 flickor namnet, varav 190 fick det som tilltalsnamn.Namnsdag 10 december, tillsammans med Malena.

Tack kära mor och far för att ni givit mig namnet Malin, ett väldigt orginellt namn. Vi var minst 5 stycken Malin i samma årskull i högstadiet (att tillägga är att jag gick på en skola där det fanns ungefär 50 elever) och jag har blivit kallad Malin H eller helt enkelt bara H eftersom att det inte går att ha ett bra smeknamn på varken Malin eller Hedlund. Tack för att ni gillade saltkråkan. Tack för att jag alltid måste heta nått mer än bara Malin i allas telefonböcker. Tack för att jag får den stora äran att heta samma sak som 48 255 personer i landet. Tack taccccckckkkgekhgoiegklgewk så jävla mycket! Jag är inte arg. Bara bitter.

En kund sa grattis till mig idag. Jag blev helt glad i själen!


Moh!

image251

http://www.mikeandchris.com/

Hih

Har du pojkvän/flickvän? Nej
Är du kär? Nej...
Hur tidigt stiger du upp? Så sent som möjligt!!
Vem/vilka vet mest om dig? Mm, stefan. Och förut iza, men nu kanske Disa. Eller ingen,
Gillar du att slåss? Ja, jag gör typ det kontstigt nog.
Vad ska du göra ikväll? Fundera på att städa rummet men inte orka gör det och se en film.
Har du utländska föräldrar? Nej
Var har du ont? I mitt  gympasalsgolv-uppskrapade knä. Jag gjorde en snygg glidtackling idag på matchen.
Är du bra på att måla? Nja,, men jag gillare
Vem kramade du senast? En mystisk man som vaknade upp i min säng imorse
Sparare eller slösare? Slösare!!
Bio eller promenad? Bio
Är du kittlig? Nej, men ibland inbillar jag mig att jag är de och då blir jag jättekittlig
Anser du att du är stark? Jag är sjukt stark. Ibland. Beroende på vem man jämför med, hiiih
Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag träffade Cajsa på 2 våningar och att jag fick skjuts hem
Vad gjorde du kl 8 i morse? Vaknade helt stirrig och trodde att jag hade försovit mig
Vad har du druckit idag? Vatten och redbull
Vad var det senaste du åt? Choklad med apelsinsmak
Vad var det senaste du köpte? Choklad med apelsinsmak
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, kärlek är ett starkt ord
Favoritklädsel? Strumpisar och något skönt stort upptill
Vad gör dig glad just nu? Att Maxen är så bakis att hon går som en neandertalare. Haah
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött
Sommarplaner: Göra så mkt roligt som möjligt
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Mycket svår fråga.., om man skulle kunna ha en kraft som var att man kunde tänka vilken kraft man ville ha just det ögonblicket och så fick man den.
Gillar du att sjunga? I vissa tillstånd mer än andra.
Vad längtar du mest efter just nu? Cashiolas på mitt konto

FREDAG

Den här dagen är en dålig dag.

Somnade kring 6 tiden imorse. Plågade mig upp kl 10 för att slänga i tvätt.
Vaknade 13.30 av att Disa ringde, SOVER DU NU?! jag började jobba 13.30 och har försovit mig 3 dagar i rad nu.
Springer till tvättstugan och tar ut den blöta tvätten, ser att det är bokat hela kvällen så jag hinner inte torka den.
Slänger den blöta tvätten i hallen och spiller ut 3 liter tvättmedel efter hela mattan i hallen.
När jag kommer till parkeringen utanför jobbet upptäcker jag att jag inte har någon börs med mig. När jag ska gå ner och lägga i en lapp på rasten hinner jag precis lägg dit lappen innan en sur lapplisa med mustasch ställer sig brevid bilen. Han frågar; varför du ställa bilen så långt bort? Jag svara; det var ju så fullt när jag kom. sen tittar ju runtomkring och det är typ helt tomt överallt. Han ger mig en väldigt arg blick, jag fnittrar lite nervöst.
Det hela blev inte bättre av att jag upptäckte att jag har 300 kr kvar att leva för denna månad. OCH jag har köpt två julklappar! Hur ska detta gå...Nu fick jag just en kund som trodde att tjejer inte kan vara tekniska. åh. pjuh 

Snälla tomtefar

image249image250

Jag önskar mig Axbo sleephase alarm clock. 2190kr!

Då skulle jag äntligen kunna vakna utvilad varje morgon! Detta är klockan som känner av ditt sömnmönster och väcker dig när du sover som lättast. Du bara ställer in en tid då du vill vakna, precis som på din gamla klocka. Sleep Phase - klockan kommer nästa morgon att väcka dig någon gång inom den trettiominutersperiod som är innan din inställda tid.

Det finns ävem en määäängd andra features:
- Vaknar du upp på natten och vill veta vad klockan är trycker du bara på ditt armband för att tända displayljuset.
- Axbo lär sig med tiden hur ditt individuella sömnmönster ser ut och blir därför bättre och bättre på att väcka dig i precis rätt tid.
-Det finns en mängd insomningsljud som automatiskt tystnar när klockan känner av att du somnat

Snälla söta rara tomten! Jag har varit en snäll flicka heeeela året!


Gran Canaria? izaphilipsiv TYST!

image236


image237

image239

image242

image243

image244

image245

- haha, jag är ju söt..... detta har hänt så många gånger nu så jag börjar faktiskt tvivla på my eyes....

image246

image247

image248


japp, det var de de






Bollen är rund. Bollen gick i mål


zjnj

image212

Torsdag
Maxime har födelsedagsmys med glögg och tårta och sånt där gott. Sedan bär det av till
Äpplet och DTF förfest med Adam Tensta vs Addeboy vs Cliff, yeah, yeah yeahyeayeahye

    
     

olli kom med en gran/maxen blev glad/jonas och jonathan
kom med en cykel och lite manlig kärlek/ eric kom med en
snusdosa och maxen blev glad/ maxen var full/ ronja var
het/ lisa var redhead

_____________________________________________________________________________________


image220

   

image229

Lördag och bredbandsbolaget bjuder på julbord på Baggböle herrgård. Sedan styr vi kurs
mot corona och DTF där det var alldelse för lite folk och jag blev alldeles för arg när jag sket
i familjen och såg supersci som mixade sönder den enda låt jag gillade, daaah. Sedan
efterfest på fabriken... ja, jag gjorde en snöängel och alla var galna.
Söndagen var mysig bakisdag och jag sovde bort hela kvällen.
_____________________________________________________________________________________

Idag fick jag ett spännande sms. Eftersom min spak inte fungerar på min telefon så kan
jag inte läsa långa sms.. men de första raderna drog till sig min uppmärksamhet:

Kära sambos. Idag är en stor dag. Idag är
en dag för beslut. Det är med stor glädje
som jag nu kommer


Sedan kunde jag inte läsa mer, men jag skickade smset vidare till en fungerande vacker
iPhone. Och där kom min besvikelse.

med ett tillkännagivande som garanterat
kommer ändra på begreppet vardag as we
knew it. Jag tar med mitt playstation. Over and out.

_____________________________________________________________________________________

Varsågod max, jag gjorde detta otroligt långa och underhållande inlägg till dig ;)


RSS 2.0