RojTheDevil


Ian sprättar skumpan



ika

Vi har bokat resan! Indien, Vietnam och Thailand. Mamma i tårar och jag stinker vitlök av den slemmiga subwaymackan. Det känns sådär halvbra. Jag är helt tusen på att det kommer kännas helbra, snart.. men nu vill jag bara hem till mitt mmmmjuka gröna täcke.



Ska försöka hitta lite danspray till mamma

25

Det här känns som en sjukt bra fredag! alla fredagar är iof sjukt jäkla bra! Men idag är det typ 100 grader varmt och soligt, jag går på minisemester en vecka, löningsdag OCH jag har vunnit en biobiljett på jobbet! En piruett dagen till ära


blubbb

Urs vad man ångrar att man jobbar dagen efter utgång. Tror att blicken jag fick av min chef bara var en bekräftelse på att jag skulle klivit upp tidigare och duscha i iskallt vatten en halvtimme borde stått högre på listan än att snooza 4 gånger. Bakisbevis: samma kläder som igår, samma smink som igår, lite mer utkladdat, försenad 10 min och väldigt dumma frågor. Tror jag ställt samma fråga till folk minst 3-4 gånger under ett samtal på 8 minuter. Seeeeeg.. men ja, med en sån efterfest så är det värtde!


Nu, äntligen lunch!


grå




Jag vill inte att det ska regna. Det är juli och sommar! hallååå! ge mig en vit klänning och en äng med blommor!

_________ _______________________________________________________________

4567





_______________________________________________________________________


Tjyvlyssnat


Glamour Stiletto Run tävlingen har tagit sig till Umeå centrum.

fet gubbe med flätat skägg "man kan fan lura kärringa till va som helst"
skallig gubbe med mustasch "joo"
fet gubbe med flätat skägg "hejna ha ju int ens nå klädren"
skallig gubbe med mustasch "de eje nå mode nu..."
fet gubbe med flätat skägg "joo"

76456


_________________________________________________________

story



fin blogg

heloohla

Jag sysselsätter mig med att hosta och klösa på min flagnande näsa. Igår var det en tisdag och en rex och en hel drös människor. Jag sov i festkläderna och vaknade av att Iza drog i mig och joanna gormade saker om ångest, klockan 9 på morgonen. Dom är för i fan lediga! vilken vettig varelse är vaken klockan 9 på morgonen då?! Plus att joanna funderade på att dra till iksu, k.l.o.c.k.a.n 9! Men jag är väldigt tacksam, hur skulle jag annars klara av att gå upp.


En ny förälskelse - ProViva Guava Acerola.
"Guava är en päronliknande frukt stor som en citron- med en både fyllig och fräsch smak. Acerola är ett litet rött bär som bivit världsberämt för att det innehåller så mycket vitamin C" så ni vet. Exotisch.


Greeeeek





Jag och mamma tar hand om grekland ett tag, jag alskar det!!!!

12345

Igår var det TisdagsRex. Joanna cyklade som en galning mellan efterfester i soluppgången och jag fladdrade med benen på pakethållaren. Jag var vaken hela natten. Blabla, det var en såkallad kul kväll.

Jag har ingen att-göra-lista för dagen och jag ska nog inte göra en. Det är bra att vara bakis och ledig, särskillt när det regnar så man inte får jagmåstegåutångesten, särskillt när man har en bärsmoothie och en snusdosa och en bra film, jävligt bra!

RSS 2.0