Det sprätter!

I förrgår spelade jag och Stefan brännboll. Vi köpte ett barnset på obs med en tennisboll och ett runt och ett platt trä. Det kändes lite somrigt. Även om jag förstörde det hela genom att spexa och sparka ner bollen i en äcklig, geggig liten fors och stefan spräckte bollen i ett försök att pressa ur gegget, meeeen. Idag åt jag frukost och jag dog inte av köldslag när jag cyklade mina 5 meter till jobbet. Gräset är grönt och solen lyser, oho, jag älskar verkligen sommar! Det är svårt att fatta att man bor i ett land där ungefär 80% av året består av mörker och slask. Eller aa iaf en dålig del av landet, pratade med en snubbe från göteborg idag som glatt informerade om 29 grader och gräsklippare och sommardopp... jag tänkte lite längtande på stugan och korsord och hala stenar man mosar fötterna mellan. Jag känner för att bjussa på några favvosommarbilder från ronjas stuga förra året, bara för att få in rätt feeling.

image571

För övrigt så blir det en baota-bra helg med yran och festligheter! Jag taggar till med helkroppsmassage på iksu spa ikväll! tacktack ät en kattelikatt


Me LikeiLikeii

image569

Heeelt perfekt, sko och sandal i ett.
Den här randiga var min favvo.
Sheck it out...


fredag tjugiotredje i femte

image568

Idag är The Big Boss här och hälsar på. Folk springer omkring i kostym och gör sig till, det är ganska kul. Sedan så har vi fått beröm och en väldigt bra bärbar, batteridriven mobilladdare. Ikväll är det fest. Varje dag är en fest..


blue


image566

coolt

http://kpwebben.se/spel/sortera-bajs/

Jag och Ian sorterar bajs. Jag ska få ett nytt ritbord imorgon. Beslutsångest kring vilken festival som erbjuder bäst musik. Jag saknar Iza litegran och det ligger fortfarande popcorn i hallen. Så ligger läget.

image565

Bääh

systemetålder

image563

I lördags var det 17 maj, min födelsedag och norges nationaldag. Fredagen innehöll picknick, tårta, paket, ballonger, folk, popcorn, fiskedam, bikt och tillochmed! fiskedamm. Kan det bli mycket bättre än så?! Tack tack tack! Den här helgen slog de flesta med hästlängder! kanske till och med två hästar, undra hur lång en häst är,, kanske 3 meter? den här helgen var då ungefär 12 meter. Så jäkla bra! 

Och..! på samma bästhetsnivå nu komma skall: Taaaadaa!
- Avspark i helgen med lön, ShapeUp, inflyttningsfest dian och isa, homecomming för Lisas
- Brännbollsyran
- GoKnas, b2 sommarfest
- Hultsfred
- Midsommar
- 2 veckors semester

!!!!

sms

"Men jag tänker ju inte skriva vart vi ska fattar du väl.. haha.
Nu säger jag inge mer, jag hämtar dig kl sex! JA tagga!! :)"


Oh, det händer något filurigt imorgon. Och på lördag fyller jag 20! Och det är fest! Och jag vill göra en stagediving!


567890

image558

Enligt Erik är det dags att uppdatera. Jag är lite ledsen för jag inte får gratisresa till hutlan eller vara med i festkomitèn, som vissa andra här på bygget. Men det ska jag säga er, jag har Nescafe lyx mellanrost kaffe som är mild och rund på mitt bord. Där sitter ni med erat automatkaffe.

Min Ö-tangent är helt seg. Känns ungefär som ett sånt där tjockt klistermärke man satte på cykeln när man var liten. Nivet, ett sånt där som var lite skummgummi i som man ibland fick jättemycket lust att trycka på. Jag hade Dr Snuggles. Det är lite halvstöööörande, inte så mysigt. Sådär...


Rabarber & grädde

image557

Dont judge too quickly!


.

image556

en tråkig kväll resulterade i en rolig film

Fredag kväll var en tråkig kväll för min del. Kände mig grymt opeppad på utgång så var hemma istället. I all tråkighet bestämde jag mig för att klippa ihop en liten film från valborgsaftonens äventyr. yehee




Måste tacka Jonas, Oskar, Disa & Emil för fest.
Och självklart Ronja för grillning! ochtack för salladen.

/ Iza

roligt i april

080413
- Då hittade jag de här två fullburkarna i min säng.

image554




image553




080418
- Då var Ronja cool och spottade på ön..







080419
- Då hade jag & Ronja en intressant tvåmannaefterfest...





- Ja, så kul man kan ha.. hmm

RSS 2.0