Klubb Happy Tannfors

Fredagen var, trots allt helvetestjafs, hur bra som helst!

Klubb JÄVLIGTPACKAD Tannfors blev bra. Underbart. Underbart kladdigt, men vad annars är en hemmagjord tårta till för liksom? Jag vet inte... äta kanske? Men jagillare. Kom på mig själv att tänka ”fasen att det inte var den andra tårtan, den hade två dl socker för mycket i sig...kanske var den aningen äckligare” Haha. Jag kommer bli en underbar housewife.

Tack för fest Jonas!

/ Iza




(Foto:Sofia Fredricks)

Är det bara jag?

Det har kommit ett besvärligt pirr och gästat min mage, inget bra pirr utan ett sånt där pirr som egentligen bara vill bort men hittar inte riktigt vägen ut. Det var till och med nere och pirrade i min fot igår och imorse lite i handen. Jag har fått för mig att det svävar något sorts ångestmoln över hela Umeå. Kanske är det höstmörkret som har börjat tynga? Eller har jag flyttångest? Eller fylleångest? Eller hylleångest?...(bara för att det rimmade)
Men det känns lite bekant att jag vid minsta lilla förändring liksom stannar upp och blir medveten om livet. Får lite ångest över det som varit, över det som komma skall, över.. allt. MEN MEN vad är det och sitta och skriva om på en blogg. Fuckit, allt äger. Umeå äger. Äggsallad. / Iza



Ibland saknar jag oss.

fredagen




(foto: sofia) Jonas fyllde år, blev nockad och va ba dansa och bråka..

Igår flyttade Joanna ut. På söndag flyttar jag och Iza ut. På fredag slutar jag jobba... Jag vet inte hur det känns. Iza säger att det är något konstigt i Umeås luft, jag tror det är hösten. Kanske lite utdragen bakisångest eller utflyttningsångest. Jag vet inte, men det känns lite konstigt allt.. ja.

0808191850



älskdahatad

Igår införsksffades ett nytt block. Jag har skrivit 6 listor, nogrannt och fint. Jag har blivit beroende! Listor är det bästa som finns! hur skulle allt kommas ihåg i lillskallen annars? Egnetligen ejäntligen har jag inte så mycket att hålla reda på, eller jag borde inte ha det. Men har det ändå! Min att-göra-lista är för tillfället väldigt lång och det har den varit hela sommaren. Ett tecken på att det är helt onödiga grejer i listan eller att jag lat. Jag tror det är en blandning. Ska nog göra en ny, en med viktiga-saker-jag måste-göra och saker-jag-vill-göra. Sen ska jag ta tag i listorna, ta tag i mitt liv. Snart, kanske när alla runtomkring har slut på semester..


Top3

Städa lägenheten (så att det inte luktar bajs och ligger fastkletad spagetti på väggarna.. ja.)

tvätta!

vaccinera mig


Och yeees indeed att nedräkningen har börjat..
38 dagar kvar! 12 arbetsdagar kvar!
Tror det här blir 3 månader utan listor.


M


55 minuter

Fredag, snart pingvinräjw och jag sitter på jobbet... jag har köpt snarr.
Tänk att man kan längta så mycket efter 2 dagar heeeela tiden. Lördag och Söndag sätter guld i kanten på allt. Och vips så går dom dagarna dubbelt så snabbt som de andra.. men tack för att ni finns lördag och söndag, ni är ett par goa ena! Inte att förglömma är ju fredagen då det firas för att det är lördag och söndag. Men man kan som inte riktigt gilla fredagen lika mycket för det är ju bara kvällen som är det braiga. Jag tror den här fredagkvällen kommer bli mer är braig! Det ska festas tills vi ser pingviner!!!!


Lorentz & M. Sakarias - Mayhem,,,


amy. you sent me flying

Vill pyssla, pärlplattor och pussel.

Jag spyr på jobbet. Båda ordagrant och inte.

M


Promotionfilm pingvinrave.

HERE WE GO!



/ Iza

RSS 2.0