Är din hund hemma?


Torsdagen inledde helgen med min födelsedag och Norges nationaldag. Så nu är jag 19 jordsnurr, hiiii. Tråkigt att det inte innebär något bara. Fick en Hultsfredbiljett. Det var bra! men dagen var rätt tråkig, jag och Iza hade anmält oss till något bemanningsföretag som vi skulle jobba för just idag. Solen strålar och vi sätter på oss gula fula skjortor från K-rauta. Tillsammans med en stockholmspratande gubbe med backslick, någon tönt som tydligen gått på midgård och världens drygaste tjej som marknadsförde Umeå och raggade på chefen, så begav vi oss till Holmsund för att dela ut kataloger. Det var varmt och jag fick skavsår. Men jag blev iaf en aaaaning rikare. Dagens höjdpunkt var när iza sa: Hej vi kommer från Lagerhouse och delar ut kataloger idag, varsågod. Gubben som tar emot katalogen tittar på katalogen: mmm K-rauta. Iza: mm ja just de. haha! och att detta var kanske den 156 katalogen hon delade ut måste sägas.

Fredagen innehöll ett letande efter diverse bal och student prylar. Maxime hittade en vääldigt fin balklänning och Iza köpte en beige tröja. Sedan shoppade vi loss på lill Sofia och Kickis loppis. Jag fyndade en svart kofta, grön fjällrävenjacka, en t-shirt till Stefan och klippsörhängen. Jag blev glad. Jag är fattig. Och jag får ändå shoppa. Efter det så blev vi väldigt trötta och begav oss till Mariedal och åt födelsedagskalasfika tills vi sprack, såg barnen i bulleryn och myste. Jag fick en grön snygg jacka av mina kära vänner. Nu har jag två gröna jackor. Det är ungefär som att ha 10 rosa skor.
Kvällen spenderades med Stefan och Erik på kulturnatta. Det hela började med att vi fick se en väldigt överviktig man i bar överkropp och rött vikingaskägg och 3 hejviläserkalleanka rocka loss på rockscenen. Det var fint. Sedan diggade Stefan loss totalt till Nordman och blev sur för att han missade vandrarenlåten eftersom jag frös. Vi vandrade omkring och log åt vinglande 13åringar tills jag ville hem. Men när vi kom till bilen fick jag sitta i den i ungefär en halvtimme medans mina 22-åriga! vänner står och glor på rapparkidsen som bråkar med poliser. Heeelt ointressant. Men tydligen roande för vissa. Sedan lämnade de av mig och for tillbaka för att få kika på de coola polisernas batonger, eller nått. Vill tillägga att Stefans ögon lyste som en 3-årings när han får hoppa i en vattenpöl typ.

     

Äntligen Lördag och Disa ställer till med 60/70-tals fest. 70 personer bjudna och kroppen sucktar efter alkohol. Vi sjunger That 70´s show låten i bilen och sjunger gudasånger till Adam. Vi dansar och... det dyker inte upp mer än 20 personer. Men det var trevligt. Efter relationsprat på en tom buss sussar jag sött.

image19

        

PANIK

Panik Panik Panik
Skola Skola Skola
I HATE IT!


Jag är ledsen, men inte lika ledsen som när jag inte fick åka till danmark!


Jag ska berätta en liten saga om två tjejer som skulle till Danmark..

image9
Här är två tjejer som ska till Danmark. Dom har valt att vara anonyma så vi kan kalla dom för Ister och Magda.
Den 27/10 2006 är datumet och Ister och Magda ska flyga iväg, Ister hade varit smart och kommit på att det var smidigare att flyga än att åka buss. Tjejerna hade några kompisar som åkt dagen innan och som snart skulle vara framme när Ister och Magda glatt barsig iväg till Alvik flygplats.



image10

Det blev oväder och flyget blev inställt.
Magda blev ledsen och försökte tröstäta tomatet. Hon blev lite lite glad och gjorde trix men hon kunde inte slita sina tankar från det inställda fyget. Hon var arg på vädret. Dom fick veta alla flyg var inställda, dom skulle alltså inte ta sig till danmark på något sätt.


image11

PLÖTSLIGT kom en buss som skulle ta dom till stockholm. Det var många som ville åka buss. Ister och Magda hamnade längst bak i kön men kom ändå me. Sen kom en man i hatt och sa att han hade förbokat två platser. Bussen var full, stämmningen var spänd. Vilka skulle få hoppa av? Vilka skulle inte få åka med?
Men vilken himla otur, det var Ister och Magda som satt på hattmannens platser. Ut ut sa busschaffören och Ister och Magda fick hasa sig tillbaka in på flygplatsen.



image12

Dom väntade ett tag men sen var hoppet ute. Efter fem timmar i väntan fanns ej hoppet med dom längre.
Resan var slut. Ister och Magda åkte hem.


cool me of

image14

För det mesta
åker jag och Iza omkring i hennes söta bil och dunkar basen till uffie ?pop the glock. Får jobb till höger och vänster, k-rauta och vattengympa-instruktörer, jävlar vad vi ska få fläsket att dallra på tanterna! Vi äter soppa och tror på en ljus framtid?!  

En annan sak
som måste komenteras i denna underbara blogg är att det är 14 skoldagar kvar! 14! Jag tror jag aldrig har längtat så mycket till något som till studenten. Vi har fått fula studentmössor och jättesmå hood-tröjor med student2007-tryck. Tänka sig så bra! 

Jag har färgat håret svart! Jag har en hemlighet. En väldigt söt en.
Over and out
Malin

Ringaren i notredame och hans följeslagare!


image3

Igår såg köpte vi popcorn och godis och satte oss bänkade i typ 3½ jävla timmar för att se en ful, äcklig tjejkille, med några "hej vi ska vara dom heta" baksångerskor, sjunga en dålig omelidifestivalisk lesbisk kampsång VINNA!
Ja, det är allt bra tragiskt det där, alla bara röstar på sina grannar och vi skickar sånna som The ark och Lena ph. Tacka vet jag ABBA och Carola!! Det börjar helt klart spåra ut helt totalt när silvriga robotkillar springer runt runt och rosa gubbar dansar skiddansen. Jaja, var iaf mysigt. Iza, Olli och Elisabet var mina kompanjoner i soffan och vi alla gillade nog Findlands låt bäst.

Ikväll ska jag försöka mixtra fast guldtrådar på min balklänning.. Mm. Kul med en blogg.

/ Malin

Först!





Nu är jag inne här för första gången. Malin missade alltså detta stora ögonblick... och jag får sitta här själv och stirra in i datorn. Nu säger jag högt till mig själv i min ensamhet;
en ny blogg är skapad! tjiho //Iza


image1




RSS 2.0