homie you better stop frontin'

image552

bild musik

Traces / 7 Fingers


Ät den torr och jävlig

image527

Cory är snugg. Iza har sett henne live. In action on the Japaneese dancefloor. I dimman av redbullvodka.
Igår bjöd goteborgsgrapparna upp till dans. Nu när jag sitter här med sömngrus, munsår och är hungrig kan jag tänka lite på Dannes boxdans som var fin. Och maximes klänning som var fin. Och akrobaten som var fin.

Jag hittade min ipod under lakanet inatt. Peace! Ikväll ska jag äte sushi med la familia, kanske se en grinfilm med mamma.

Kräka

Fredagar brukar vara bra dagar. Fredag den 18/4 är ingen bra dag.


- 3 timmars sömn med mardrömmar

- vaknade en halvtimme efter att jag börjat

- jag har råkat riva upp mitt äckliga brännsår så det är helt mojsigt

- när jag ringde till jobbet och sa att jag var sen fick jag det efterlängtade smset Du har under 25 kronor.

- infektion i örhängeshålen

- våra kundsystem och internwebben ligger nere

- alla är glada och äckligt pratglada för att det är fredag

- det är inte helg, 5 långa dagar kvar
- min ipod är fortfarande inte upphittad och idag hade jag verkligen velat lyssna på min pepp-spellista (vem fan har snott den?! här bjuder jag och iza till fest och detta är tacken.... fuckers)


Det som gör dagen lite ynka bra är att Jörgen har en ful mustasch och att det är sol.


image526


19.54

image522
image523image524image525

Snygga. Ikväll ska jag på bio med Betsy Betsy Betsyyyy.

fulla häxor

image520


image521

Hittade några bilder på ronjas dator. Nu undrar jag - vad gör vi Maxime? jag skulle bli rädd om jag träffade oss ute.

- grisen & strobbo

Japp, då är det bara att flytta till nästa ställe då, ny fest ny lägenhet? Lördagskvällen var brabra! Att ungefär åttio procent av folket gick på att vi inte inte hade någon aning om vilka de två små inkräktarna var, det var ju bara helt underbart! Alla försökte desperat lista ut vilka det var, fråga oss, fråga dom. Inget fungerade. Men då gjorde maxime det förbjudna.. det som icke fick hända..hon slet av tolvåringen masken (som förövrigt då var hans allt, det som fått honom att ens våga gå in i en svettig, trång ölstingade lägenhet full med högljudda .............jaa icke tolvåriga barn) kom fram till mig och kollade på mig som om jag var helkorkad och frågade om jag inte visste att det var min lillebror Philip. Hmm, om han ändå var så finulig.. MEN så var det ejjjj.
 
Bikten var ju inte heller tråkig, synd bara att det för tillfället är fel format för att publicera något här. det kommer, det kommer! Hoppas ni uppskattade det allihopa och tack för fina inflyttningspresenter!

Efterfesten kommer jag tyvärr inte ihåg lika mycket av - men det var förmodligen lika kul! Fyll i mina minnesluckor TACK!

20:40 - lördag


06:30 - söndag




Soool


Vad äre för mode?

Försöker hitta peppen i umeå. En aningens aning svårt då det är helt grått och dimmigt, jag försov mig med råga imorse och började dagen med två mördarkunder. Wihey! Annat är det att vakna upp i Japano med ett leende på läpparna.

image516

Och nu hittade jag två helt utomordentligt vackra album Maxen lagt upp på fejjan! MÅH!


Jag blir iaf helt glad i själen när jag tittar på mitt schema. Tisdag - lönemöte, onsdag - teammöte, torsdag - informationsmöte, fredag - möte med bossen. Jag älskar möten! Möte = betald tid man slipper jobba på, oftast fika, trevliga personer och att man får klaga hur mkt man vill.

Foto: Maxime


RSS 2.0