Sumsumsum sum

image71

Midsommar.
Vi började med födelsedagslunch(?) hos Olli. Solen sken, vi åkte båt, såg 100 sälar, en albinosäl, var hungriga tigrar och chillade i solen. Racer in till stan. Gör en otroligt god sallad. Puttrar över till Ronjas stuga. Lisa dansar vackert i blå baddräckt. Maxime säger; jag äl, kal biflgd, jag ääääääl chal bdkgs. Ronja är snygg. Emanuel traschar en gitarr. Olli dansar. Iza dansar. Johan dricker rödvin. Erik frågar om ägg är en mjölkprodukt. Malin spelar jeopardy. Sedan minns Malin inget mer.

Fan vad sommar är bra bra bra! Och idag har jag, iza, olli och shRimpi haft den fetaste bakisdagen man kan ha! Vänner box säsong 4 och 5. Ben & jerrysglass. Chips. Ostkrokar. Mys.

Im confused.
Malin

Fez and the dress

Idag har jag gottat mig i massa That 70's show. Igår låg jag och kände mig döende i soffan och fördrev tiden genom att sova och filosofera. Jag gillar inte att ha tid att tänka, att gå igenom saker och undra och ångra och sånt. Det är bättre när man inte har tid för sånt. Att man kan som skuta undan saker... Men, Jag har sommarlov! och då har man tid, mycket, iaf jag just nu. Fast egentligen kan man inte kalla det för sommarlov. Jag har ju som lov hela livet nu om jag vill. Men det vill jag inte. Jag är ganska konstig. Hela det sista året har jag trånat efter att vara ledig. Att få slippa skolan helt och håller och inte sitta och våldplugga sista dagen på lovet och söndagar och känna ångesten över att man har massa saker man egntligen borda göra när man inte gör nått. Och nu när jag är helt ledig. Inte ett jobb, inte nått som jag behöver göra,, ingenting. Så känns det jävligt tråkigt och deprimerande. Jag blir galen. Ge mig ett jobb. Jag vill ha pengar. Jag vill göra något. Det har gått två dagar sedan jag kom hem från Hultsfred och jag är redan rastlös. Kanske ska starta upp ett litet projekt. Typ lära mig jonglera eller dansa balett, eller kanske måla massa tavlor.

Hur som haver. Sommaren kommer bli grym. Och starten hette duga. Även om både balen och studenten slutade i ett.. ja man kanske kan kalla det.. fjasko så är det avklarat och det var kul. Sådär jättekul ibland och jäkligt drygt vissa långa minuter. Ungefär som jag upplevde Hultsfredsfestivalen. Ett fett jävla tack ska riktas till Izor, my partner in crime, yao. Fullkornsbröd.

Några bilder här nedanför är snodda.
+ att jag tänker styra upp våran grymma blogg nu. Iza. Du med. Och... aa palt hos mormor, mmm.

Peace
Malin

Kanibalrejvare i hultsfred

image56

       

image60

               

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!

image51

           

Och fy fan vad det är sköööööönt!

BAL

Några snygga bilder från den underbara, vackra, fina och helt ... underbara balen. ...

image41


image40


image42


image43


image44


image45


image46


           

22,5



image38

image39

image37

image35

image36

ROSKILDEBILJETT!!!!!!!

image26

NEJNEJNEJNEJ! Hur i fan kom dom vara slut redan?! Jag är sämst! Iza är sämst! och Maxime är sämst!

Det är bara att börja fundera på att simma! eller.. aa
Att missa Roskii funkar lixom inte!

Fucccccccck!
Och fuck skolan! ta slut! ta slut nu!
Fuck yeah! yeah yeah...

RSS 2.0