Svenska delfin-i-människokropp-förbundet

Det blev Jordgubbssnören. Gott.. vi hade flättävling och jag vann. Funderar på att gå med i SVEDIMF. Är det en rättighet att få byta kön så är det också en rättighet att få byta art!

image375

Värmen!

Åh! här sitter jag. Sunkig, grått väder och utan jordgubbar och sol och glor avundsjukt på resedagböcker. Riktig själplågan! Nu har jag rast och ska förgylla denna dag med att gå ner på hk och köpa snus och kanske nått som jag blir sugen på.

Kommer du ihåg


So we're drinkin, drinkin, drinkin, drinkin coca, coca, cola

I can feel it flowin right on down on, right on down my throat

image372

image373
Snygg kasettspelare. Snygga tights från cobran

Ääääntligen fredag!


Do I look like

Jag saknar min röda fara lika mycket!!!! Ikväll bjuds det på vin och
dance dance danceee!


image370
image371

Ingen mobil...

Det här känns väldigt pinsamt att skriva men jag saknar min mobil så jag dör....jaaa....... Det är alla spelen jag tänker på... ååh.. att sitta där och spela tennis eller pling plong på den lilla röda rackaren.. det skär i mig när jag tänker på att den ligger i ett mörkt skåp i Nordmaling.
- Nejdå jag är inte seriös va gällande spelen! Jag vet inte ens vad jag har för spel på min telefon. Men när man är bosatt i en lägenhet utan fast telefon så går inte riktigt den sociala delen på räls när man inte har mobiltelfonen.
Så här sitter jag.. utan man...utan värme (det är kallt som satan här)...utan sällskap...utan mat... utan vackert väder...utan någon bra film...utan bensin i bilen...utan rena lakan...utan livslust... och allt detta på grund av ett litet litet snesteg -  jag glömde mobilen......

/ i


Guacamole


uaah

Jag njuuuuter av ledigheten och har varit på spa idag. Sjukt skönt!! Jag fick en timmes underbar massage och fick ännu en gång veta att min rygg kommer pajja när jag är 30, väldigt rolig information. Sedan så badade vi i varma källor. Gud så vackert det låter. Om ni inte vet vad en varm källa är så är det en pool med vart vatten där feta, brunbrända lyxtanter sitter och fiser och filosoferar i. Ja... och när jag och min bror låg och fes i den där poolen så såg jag en tant som som låg i en solstol och verkligen grävde sig i näsan. Hon verkligen väärkligen grävde omkring med hela jävla fingret. Jag petade på björn och; kolla kolla kollaaaa, urs urs urs. OCH SEN!!!!! stoppade hon det snorkusiga fingret i munnen och sög på det! jag sprattlade av obehag och gjorde grimarser.  Jag fortsatte titta på tanten hela tiden när vi låg där, och hon gjorde det igen. Igen! lika vulgärt! hon smög som inte med det heller.. hon låg där och läste sin tidning och som storpetade och åt en smarrig kuslunch. uaaaaa. Hade iaf en sjukt bra dag.. kul att umgås lite med mor och bror. Mor tjatar mest om att jag ska ta hand om mig och bror är mest bara lika Vince i Entourage..

image368image369

..eller misstar jag mig?

Ikväll har jag tränat, diehlen har varit på besök, vi har sett en vampyrfilm och haft saker-vi-ska-fixa-i-det-här-boendet-möte. 

YATTA!

image361

" - Ameen vadåååa? Helt vanlig daa..om några daar...veckor.. go TOKYO "





http://youtube.com/watch?v=u9rWFZesV8s


/ i

Torsdagkväll..



Jag och Adam sitter i mitt vardagsrum och glor åt olika håll, han på tv, jag på datorn.....Olli är ute...han skulle träffa någon.. klockan är 21.52.. Jag har slagit vad om att klara en månad utan godis nu.. kul.. LillErik var här idag med en present till mig och Olli, en jävligt snygg spritflaska, nåt kaffesprit..kul.. Jag glömde min mobiltelefon på jobbet.. (i Nordmaling!!!)..kul.. Nu sa Adam att han druckit av ett te.. han tyckte det var gott.. så mjukt och skönt för munnen.
/ i




28 kilo..



Alltså alltså.. jag fattar inte... 28 kilo.. Det var så mycket Christian Bale gick ner till filmen The Machinist. 83 kilo var hans vikt innan filmen, när han var klar för inspelning vägde han ynka 55 kilo!!
Jag såg i alla fall nyss den! Riktigt bra.. Jag tycker hur som helst att han är hetaste människan ever..
/ i








Bounceeeee

Jag sitter och studdsar på en pilatesboll. Perfekt, min nya arbetsställning. Drygt att sitta still, det bara sprattlar i benen. Nu kan jag sprattla hur mycket jag vill. Och göra akrobatiska övningar och stöna i luren. jiiih

Det snurrar i min skalle

image342




Jag har köpt en jacka och en halsuk på rean.  Ikväll har jag och disa posat.
Nu! Jag har tappat bort min nya, finaa, vackra, nya mobiljävel!! 2 dagar levde jag lycklig. Livet kändes enkelt och himlen var klaraste blå. Skänk mig en mobil. Jag kommer aldrig att köpa en nya. Jag ska sno en! fy fan. Troligen så är det ett mongo eller en sur fönstertittartant som har snott min röda vackra. Den försvann mellan parkeringen och lägenheten.  Det bor tjuvar i huset. Någon snor maximes underkläder i tvättstugan ochsåå nu det här. .. människor theees days, theeeeees days.  Jag ska smida en plan.  godnattsi

137

image340

image339

X Morotsmackor med ost och avocado.. Torsdag. Nästan helg. Jag vill på Shape up, Sketch och Livin Lavish. Men jag har inte råd och jag jobbar. Så det blir tyvärr ett dubbelnej. Fan
Det är ett under att jag inte har däckat av ännu. Jag somnade vid 6snåret och började jobba 7.45. Snaaaart kommer min skönhetssömn.. vänta bara. Det är krig.

En snorig unge spydde utanför bussen idag. det var äckligt.


Make me crinkle my nose

image337
Tjabba! vem fan hälsar med tjabba, eller tjenixen. Oftast säger jag Hej, eller Tja om det är någon cool typ jag ska hälsa på. Jag är en väldigt ocool typ just nu. Pank, finnig och tröttseg. Om det finns nått som kallas för Januaridepressionen så har jag den nu.. Tanken på att vara ledig 17 dagar och att få byta land för ett tag känns underbar, dock att tiden dit kommer kännas sjukt lång har jag redan ställt in mig på. Jag blev som ett glatt barn på julaftonen, eller lika glad som en apelsin blir när den blir skalad, ja... ungefär så glad blev jag när disa sa att det finns ett fett Disneyland i Tokyo. Det kommer blir gryyyymt! Jag ska försöka hångla med Aladdin, my only love.
Annars så har jag funderat på att jag skulle vilja ha ett par gula stövlar så jag slipper bli dyngsur när jag sätter foten utanför dörren och på att det skulle vara bra att ha en bubbelvattenmaskin, eller en glassmaskin eller chokladfontän, eller en sockervadddsmaskin.
Maskiner är inte dåliga grejer. Stefan fick en sockervadddsmaskin av mig i julklapp. Tror inte han gillar den. Men det gör jag... om det hade varit till mig jag köpte den där maskinen så hade jag nog tagit steget upp och blivit cool igen. Eller aa lika cool som stefan är som har n sockervaddsmaskin. Men därifrån kan jag nog repa mig. Råna en bank, laserstråla huden och gå i ide en vecka eller två. Då skulle jag vara hel igen.Januarideppen skulle försvunit. Dååå skulle jag vara cool igen. Och det är ju det som verkligen räknas.. hur cool man är? hur cool är du? hur cool är han? hur cool är hon? hur cool är inte Aladdin?
image336
Här är de låtarna jag ska lyssna på repeat tills jag somnar. Om jag får bort hickan
watchyourstep-juvelen
| jimmycarter-electric six | damagedpeople-depechemode

Here we comeee!


image333

Outbound flight: Stockholm (Arlanda) - Tokyo (Narita) via Zurich 
 Thu. 13.03.2008 09:45 ARN - 12:10 ZRH LX 1249 L-Economy 
 Thu. 13.03.2008 13:00 ZRH - 08:50 +1 NRT LX 168 L-Economy 
 
Return flight: Tokyo (Narita) - Stockholm (Arlanda) via Zurich 
 Thu. 27.03.2008 11:10 NRT - 16:00 ZRH LX 169 E-Economy 
 Thu. 27.03.2008 19:30 ZRH - 21:55 ARN LX 4668* E-Economy

image334

bom

Igår köpte vi lösviktgodis för 113 kr. Ikväll ska jag på bio.

torsdag

Ikväll är det torsdagkväll. Jag har badat och lagat en paj och varit heeelt ensam sedan kl 6. Nu kom Disa och Ian.

Smyglyssnat från köket

Ian: vart kommer gurkorna från på vintern?
Disa: men dom importeras ju från typ brasilien
efter en stunds tystnad:

Ian: men blir inte gurkorna gamla innan dom hinner till sverige?
Disa: meen, det tar ju inte så lång tid att flyga från brasilien
Ian: men tror du dom flyger ensama gurkor
Disa: dessutom odlas dom i drivhus här
Ian: drivhus?
Disa: växthus
Ian: ja men det heter ju växthus inte drivhus

Dom är söta och jag gillarom.

___________________________________

hahaha.. måste uppdatera. Ian var ansvarig över gurkan. Disa över allla andra ingredienser för hemmagjorda hamburgare (väldigt många om det är disa som lagar dom). Ian skärde gurka och åt upp den, sköljde den inte och disa är rädd för att bli förgiftad av bekämpningsmedel. Nu gillar jag mest ian.

RSS 2.0