-

image477



image478



image479

Fina bilder jag hittat på gamla datorn sen skoltiden på midgård  / Iza


Rockafellah!!!!

image470
Klappat och klart. På lördag flyttar vi in på Skolgatan 71b. Jag är så sjukt taggad, vill bara att alla grejer ska flyttas av sig själv och allt strul bara ska försvinna. Sen vill jag även slippa jobba i helgen så jag och Mizen kan myza och dricka vin och inviga. Så,,, Gud. kom igen nu. Fixa det här! jag lämnar det i dina händer. Amen.

Och föresten, rockafellah? tror tammetusan man kan säga rockafellah åt det här.. varför sa vi så? och åt vad? när? jag får nått kontisgt minne av johanna kanin. Och föresten igen.. skumt att jag är på vänster sida på alla bilderna utom en. Men Iza är ju som min högra hand, så det är nog ganska logiskt ändå. Jag är nog lite mer av en vänsterhand, lite sådär klantig och oanvändbar, slö på nått sätt. Aa det är allt bra tur att jag har Iza!


270208


stefan johansson

image469

När stefan undrar saker så har han bestämt att han ska googla alla frågor han har. Då kanske han får svar på alla sina funderingar. Ett fint exempel finner vi ovan.

"ketchup luktar starkt när man är sjuk"

290208

image466
image468

X

250108

image464

Med bombrak störtade 30 pers in i Jullans lilla lya på lördagskvällen. Och med välkommsdrinkar, goodiebags, reunion med gamla klasskompisar, arbetskollegor och heta randoms så var kvällen fulländad. Två våningar, guitarrhero och mys satte punkt.

image463

Fredagen bjöd på Teamfest med laserdoome, tacos, vin och dansmatta, family guy och choklad. Bra skit!
Om det inte vore måndag och jag inte hade sönderskakad skalle och inte hade en 10dagars framför mig så hade jag varit på världens bästa humör just nu. Men så är det ju inte tyvärr. Men det händer grejer här och var, förändringen äro min bäste vän. Bestee faar, beeste.

little people

image459
image458
image460
image461
image462

X

11.14

Jag ogillar väldigt mycket att min , kommatangent halvt slutat fungera!!!! Sånuärdetsagtochdetkännsmycketbättre.

image457

HÄNDELSE: Erik spiller en fet kopp kaffe över hela sig.
LÅT: Oasis - Lyla
BRAVADER: Jobb och träning
VILL HA: Lägenheten!
DROG: Blir nog vatten
ORD/FRAS: "Aaaoo,, jag är en gammal man i en gammal kropp"
TYNGD: vartfaaan är min ipod?!!!!


rocky


Give me a hoood

image455

X

måndagkväll

Jag behöver lite hjälp, jag började på en tavla för kanske ett år sen...blev less och målade annat. Nu vill jag ju självklart måla klart den här. Men jag har glömt bort hur jag hade tänkt! Alla idéer jag slänger ur mig nu känns bara som att dom är sämre än den jag en gång hade.. Även fast jag inte kommer på hur det var så minns jag har det skulle bli grymt snyggt.. något med svarta noter. Aja, kolla på bilden och säg säg säg.. vad ska jag måla?


image454

/ iza












 


Kronlund

Skotersafari till Kronlund! Det är vad min helg har handlat om. Åkte från Umeå klockan halv två på fredagen och var i Kronlund vid sju på kvällen. Kronlund är ett litet litet ställe som ligger utanför vindeln.
Ja, sen var vi där och körde skoter och åt godis i två dagar... finns nästan ingenting att berätta... föräldrar var fulla.. det var många dryga barn... japp. så va det med det. Olli vill säga skotersafariT.. vi hade världens diskussion om det..(hans föräldrar blev till och med inblandade) men vad ärdet att diskutera?? DET HETER SKOTERSAFAINNNNNNNN....


image451

/ i

Sweeney Todd

image447

O - Igår köpte jag M och såg på bio. Sjukt snygg och bra film trodde inte Johnny Depp skulle kunna kraxa upp vackra toner men där tog jag allt fel. Nu vill jag bara ha ruffsigt hår långa klänningar och sidenaskar.
Skönt med en nykter helg.. tiden går inte så snabbt när man slipper minnesluckor och bakistimmar i sängen. Men litte halvtorr och slö är diagnosen istället. Nu har det också blivit dax för att vinka farrväl åt Kautschuk -grabbarna som beger sig mot Göteborg för att testa lyckan. Tråkigt!


Lågstadiedisco


Det här ska jag lära de små liven ikväll !!



Under denna fredagskväll kommer jag uppleva följande:
Kladdiga ungar som ätit sig helt sockerförgiftade på chokladbollar och studsar runt av upphetsning. Väldigt många dragningar i armarna, "maaaaalin, jag har tappat en tjuga, maaaalin kan du dansa mig, maaaalin kan du fråga schans på henne åt mig, maaaaaaaalin jag är snorig". Gallskrikande outvecklade människor som råkat nocka varandra i dimman av sockerchock. Underbart.


gul

image437

Kriminellt snyggt

1116126

image435

image436

Morgonstund har guld i munn

Jag börjar 07.45. Det är sinnessjukt tidigt och jag orkar inte ens röra fungrarna över tangenterna...

Varje kväll när jag ställer klockan tänker jag; Kankse skulle det vara skönt att duscha imorgonbitti, och äta frukost, min goda guldmüsli. Sen får jag inte glömma att jag ska ta med mig matlådan. Sen vill jag ju hinna sminka mig, och kanske titta lite på tv. 06.55, spara alarm.

Varje morgon ser ut såhär; ca 07:28 springer Ian eller Disa in i mitt rum, bussen går om 7 minuter. Min hjärna reagerar inte... sedan tänker den, aldrig i livet att jag kliver upp. Sedan tänker den på jobbiga morgonsamtal som ger rysningar i ryggraden "Hej Malin, det är Anneli, du har börjat" eller panikkänslan när man spärrar upp ögonen och inte vet varför man vaknar eller vad man ska göra och upptäcker att man försovit sig. En osynlig jättestor monsterhand drar mig i näsan upp i sittande läge. Huvudet snurrar. Vad ska jag ha på mig? blicken går över rummet. Golvet är täckt av kläder. Fan. Letandet efter ett par ohåliga strumpybyxor börjar och... fan, nu går den om 4 minuter. Ian är klar. Slänger på mig nådot äckligt luddigt som blivit luddigt för att det varit i kontakt med min vita luddmatta. Skor på. Hm, nått som jag ska ta med mig, äh. Springer förbi spegeln i hallen.. uuuhh. Hissen är seg. Jag kommenterar att det är iskallt och Ian håller med. Precis när vi kommer ut på storvägen kommer bussen. I tystnad sitter vi som två lurvhåriga zombies. Kliver av bussen. Klagar på att det suger att jobba. Sedan sitter jag här. Ska logga in på 358 olika program med olika lösenord till alla. Mina händer orkar inte smattra snabbt. Skrver bara med höger hand. Hämtar äckligt automatkaffe och dagen är igång. Inte hjärnan förrens kring 10tiden.

Att man aldrig lär sig. Det är helt idiotiskt egentligen. Inte en ynka, enstaka gång i hela mitt liv har jag duschat på morgonen. Frukost har jag ätit när mamma har ställt fram en macka på bordet som jag äter springandes till bussen. Och hur jävla många gånger har jag inte glömt matlådan och blivit arg över att jag behöver slösa pengar på äcklig, slemmig micromat från hk. Det finns inte en ynka lite minipluttig gång då jag sett på tv på morgonen och smink och hårfixning är så gott som obefintligt. Vad tror jag egentligen när jag ställer klockan?! Morgonstund har aldrig guld i mun och verkligen aldrig min goda guld müsli.


Von Katuttar

Jag sov med ronjen inatt, vi mös och snackade mycket om helgen. jag gillar då bakissnacket inte tar slut fören nästa helgs spektakel drar igång! det stog i mitt horoskop att jag skulle förändra mitt liv nu.. idag faktiskt.. hmm.. jag måste tänka ut en livsförändringsplan! jag ska börja med att försöka tycka om lax... jag hatar lax men är hos mina föräldrar och dom vill att jag ska gilla det.. det är lite konstigt att jag gillar fisk annars men inte lax.. aja.. nej det var ingen bra första grej på mitt nya liv...får komma på något annat.   / iza


Lördag 9/2
   - förfest hos Elsa
   - tc
   - grisig efterfest (förlåt Elsa)

chill i soffan / maxen,ronj / jag blandade jävligt äckliga "drinkar" hela kvällen fy usch

image428



japp japp hej hej, ett litet extra hej till dig MatHilda..mohaha

Jag har köpt en björk

  
http://www.ettklickforskogen.se/

rrrrrrrrrr

image423

Det ringer inget och solen lyser. Idag ska jag dejta gammle bettan på Pipes och sedan kolla på en lägenhet med Izen. Hela huset skakar för att någon har fått en jäkla tandinfektion hos tandläkaren här under.. eller nått. Idag har jag ätit frulle. katjing!

Och varför i fan vill ingen köpa typ zebralinnet eller den blommiga tröjan?!

UTFÖRSÄLJNING

image387
image392
image390
image394
image395
image396
image397
image398



1    Orange blommig tröja, Zara, stl:L, pris:40

2    Zebra tubtopp, HM, stl:40, pris:30

3    Svart långäramd, Indiska, stl:L, pris:30

4    Grå tjocktröja, HM, stl:38, pris:30

5    Lila långärmad, Indiska, stl:XL, pris:30

6    Grå polo, HM, stl:36, pris:30

7    Svart stor hals, VERA stl:XL30

8    Svart tshirt, Att, stl:M, pris:20

9    Benvit tshirt, HM, stl:M, pris:40

10   Vit polotröja, Att, stl:XS, pris:30

11   Benvit tjocktröja, Att, stl:M, pris:80

12   Rosa kofta, Att, stl:M, pris:50

13   Vit långärmad, Indiska, stl:L, pris:30

14   Randig kofta, Only, stl:L, pris:50

15   Dödskalle linne, Att, stl:L, pris:50

16   Svart vringad, Att, stl:XS, pris:40

17   Vit skjorta, Vero Moda, stl: L, pris:40

17   Jeanskjol, Att, stl: 40, pris:40

18   Blommig klänning, Att, stl: M, pris:30

19   Randigt linne, HM, stl:M, pris:20

19   Svart hög kjol, Att, stl:38, pris:70

20   Grön klänning, Indiska, stl:M, pris:50

21   Grönt linne, Att, stl:L, pris:20

22   Vit trekvarts, Att, stl:XL, pris:20

23   Grå tjocktröja, Carlings, stl:M, pris:40

24   Svart randig tshirt, Cheap Monday, stl: M, pris:80, aldrig använd

25   Randig tröja, Att, stl:L, pris:30

26   Grå tjocktröja, HM, stl:M, pris:40

 

Maila mig vilket plagg du är intresserad av, namn och adress (skriv gärna nummer i rubriken)

Pengarna sätts in på mitt konto, och köparen står även för frakten som tillkommer utöver priserna nedan (20-100kr beroende på plaggets vikt & storlek). Om du bor i Umeå så kan vi hooka upp nånstans.

Om det finns några frågor eller om man vill ha fler bilder eller info om storlekar och så kan man skriva i kommentarfältet.


Mailadress: [email protected]

- Gratis är alltid bra

Ikväll bjöd jag några vänner på två serier bowling.



Malin va me / jag ställde inte upp på idolbild / Maxime gör alltid de / det var disco / Matilda dansade naken i rött

image422

Okej, egentligen så var det bara helt gratis. Men det känns ju bra att inbilla sig att man bjuder ibland. Men ni kan ju i alla fall känna er speciella, utvalda! Ja, för det är ju inte alla som får följa med Boëthius på gratis discobowling.. nej nej..
/ i

9

image386

Jävlaskitfan

Jahapp.. har gjort den stora ansträngningen att städa ur min garderob pga av att den svämmar över. Eller ja, dom, 3 stycken feta garderober och mina kläder rymms verkligen inte! Men ja.. nu har jag slängt en sopsäck och fotat det som kan gå att bära som jag hade tänkt sälja. Sen så funkar det inte att lägga upp bilder. Typiskt!

Ikväll har vi spelat Pictionary. Jag och Ronja tog hem segern till Iza & Maximes förtvivlan. Ronja gjorde bästa bilden på ordet Övergödd. ... Nu vill jag bara bli frisk! I helgen vill jag festa och spela match... får se om mitt cvitamindrickande gör susen. pussgodnatt


Mååh

image379

Bläddrar i Berghs kurskatalog. Jäkla skit. Jag vill ha 167.000 kronor och vackra arbetsprover.

Jag köpte en snygg väska på myrornas som är perfekt att ha som datorväska, men ack så var min dataa typ 8 mm för stor. tack. Övrigt inhandlat under dagen är nässpray, c-vitamin och Echinagard.

Let it be



Här sitter jag och lyssnar på gamla vackra toner och är förkyld som ett as. Det sprutar tårar och snor ur mig och jag orkar verkligen inte röra mig. Har sovit i en soffa inatt och för en timme sedan kom världens bästa hem på lunch och hade köpt med sig nybakt bröd och juice frulle till mig. Jag tror jag gillare

Jag tjatar. De senaste veckorna känns som en dimma ungefär. Det händer inget. Kan det inte bara bli Tokyo, sommar och.. nått annat än vad det är nu. Vi har sagt upp lägenheten och igår så kom två, troligtvis lesbiska, tjejer och kollade på lägenheten och klagade på de fula plastmattorna och de risiga tapeterna. Jag vill inte flytta.

Maxime har fått en fin säng som jag är avis på och jag vill nästan fara hem och tjuvligga i den och tjuvlyssna på hennes bra högtalare. Men först ska jag:

- sätta mig upp
- städa bort lite från bordet
- klä på mig
- kliva ut i kylan
- skrapa bilen
- shoppa på apoteket
- ta en sväng förbi myrornas kanske

det är en plan. okej. nu. gör de.. nu. ett tu tre. på det fjärde ska de ske.. nu. på det femte gäller de. PÅ DET 7 SMÄLLER DET!


RSS 2.0